SOITA!

040-700 1262

ANNAMME ILMAISEN

HINTA-ARVION!

PYYDÄ TARJOUS!

Julkisivupesut

Talon julkisivupesu ja suojaus ovat osa ammattitaitoista kiinteistönhoitoa

Julkisivu on tärkeä puhdistaa ja suojata asianmukaisesti. Julkisivupesu voi parhaassa tapauksessa korvata julkisivun huoltomaalauksen tai ainakin pidentää maalausväliä tuntuvasti. Julkisivujen lisäksi puhdistamme myös aidat, muurit, kiveykset, markiisit, puuritilät ym. Jokaiselle materiaalille löytyy oma tehokas puhdistusmenetelmä! Tarjoamme julkisivupesut alueella Turku-Raisio-Naantali, sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi!

Ammattitaidoilla toteutettu, oikeilla menetelmillä ja aineilla tehty puhdistus kirkastaa talon ilmettä ja viestii hyvin huolletusta talosta.

PYYDÄ TARJOUS!

Tarjoamme julkisivupesut mm. seuraavilla alueilla: Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Etelä-Suomen Työnvoima Oy

Voudinkatu 39 B

21200 RAISIO

Puh. 040-7001262

e-mail: myynti@kattokassiset.fi