SOITA!

040-700 1262

ANNAMME ILMAISEN

HINTA-ARVION!

PYYDÄ TARJOUS!

Kattopesut

Tiilikaton pesu, pinnoitus ja kunnostus

Tiilikaton pesu on ammattilaisen työtä. Emme suosittele painepesurin käyttöä tiilikaton pesussa. Useasti vaarana ovat vesivahingot sekä tiilen pinnan irtoaminen tai vahingoittuminen.

Peltikaton pesu, pinnoitus ja kunnostu

Peltikaton ammattimainen pesu ja huolto pidentää katon käyttöikää ja sitä kautta myös nostaa kiinteistön arvoa!

Toteutamme peltikaton pesun, sille sopivalla pesuaineella, käyttäen apuna ammattikäyttöön tarkoitettua laitteistoa ja työvälineitä. Näiden avulla saamme jopa huonokuntoiseltakin näyttävän peltikaton siistiksi ja edustavaksi. Puhdistuksessa käytettävä aine neutralisoi katon pinnan, joka vähentää ylimääräisen kasvuston kiinnittymistä.

 

Pyydä tarjous kattopesusta meiltä niin käymme katsomassa kohteen ja samalla pystymme antamaan kuntoarvion, sekä arvioimaan käytetyn ajan ja kustannukset siitä, mitä kattosi puhdistaminen tulee maksamaan.

Sammaleen poisto tiilikatolta

Suositeltavaa on asianmukainen mekaaninen sammaleen poisto katolta tiilikatolta harjaamalla tai kevyesti raaputtaen.  Tämän jälkeen tiilen pinnalle levitetään suojakäsittelyaine matalapaineruiskulla tai siveltimellä. Käsittelyaine kuihduttaa sammaleen ja jäkälän kasvuston välittömästi. Lisäksi se neutralisoi ravintoaineet, jotka edistävät uutta kasvustoa. Näin ko. käsittelyn vaikutus on pitkäaikaisempi verrattuna pelkkään tiilikaton pesuun.

Jäljelle jääneet levä-, jäkälä- tai sammaljäännökset häviävät ajan mittaan sään, sateen ja tuulen vaikutuksesta. Käytettävä tuote on ympäristöystävällinen ja biologisesti hajoava. Käsittelyn kesto on jopa neljä vuotta. Katon puhdistuksen yhteydessä siistimme myös halutessanne samalla räystäskourut.

YKSITYISHENKILÖT SAAVAT ERITELLYN LASKUN KOTITALOUSTYÖN VÄHENNYSTÄ VARTEN!

PYYDÄ TARJOUS KATTOPESUSTA JA HUOLTOPALVELUSTA!!

Tarjoamme kattopesut, sekä peltikaton ja tiilikaton pinnoitusta mm. seuraavilla alueilla:

 

Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Etelä-Suomen Työnvoima Oy

Voudinkatu 39 B

21200 RAISIO

Puh. 040-7001262

e-mail: myynti@kattokassiset.fi