SOITA!

040-700 1262

ANNAMME ILMAISEN

HINTA-ARVION!

PYYDÄ TARJOUS!

Kattoremontti Turku, Raisio, Naantali, sekä Varsinais- ja Etelä-Suomi

Pitävä kattoremonttitarjous

Teemme katon kuntoarvion pohjalta sitovan kokonaistarjouksen kattoremontin sisällöstä. Tarjoukseen sisältyy kaikki tarvikkeet, teidän haluamanne varusteet ja ammattitaitoinen kattotyö. Tarjoamme kattoremontit alueella Turku-Raisio-Naantali, sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi. Pystymme myös palvelemaan laajemmalla alueella tarvittaessa!

Vanhan katon purku

Suojaamme katon aluskatteen vedeltä ja kosteudelta, ettei mitään vahinkoa pääse syntymään katon purkutöiden aikana. Jätemateriaali kuljetetaan pois, eikä mitään sotkua jätetä asukkalle.

Uusi katto valmistuu

Uuden katon rakennuspohjalle tehdään tarvittavat korjaustyöt, tämän jälkeen katteeseen kiinnitetään pysty- ja vaakarimoitus. Varsinaisessa katossa käytämme valmista kattopeltiä, konesaumapeltiä tai kattotiilitä.

Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja pellitykset lisätään

Kattotyö ovat valmis vasta kun kaikki terveen talon kannalta tärkeät tuotteet, kuten kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja piipun pellitykset on asennettu. Värivaihtoehtoja on useita, valitun kattomateriaalin mukaan.

Kattoremontti on valmis

Keräämme työkalumme ja siivoamme loputkin työstä aiheutuneet jäljet. Vielä loppukatselmus yhdessä asiakkaan kanssa ja sitten kattoremontti on valmis!

PYYDÄ TARJOUS KATTOREMONTISTA!

Tarjoamme kattoremontti ja kattopalvelut alueella Turku-Naantali-Raisio, sekä Varsinais-Suomi ja Etelä-Suomi: Aura, Kaarina, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Etelä-Suomen Työnvoima Oy

Voudinkatu 39 B

21200 RAISIO

Puh. 040-7001262

e-mail: myynti@kattokassiset.fi