SOITA!

040-700 1262

ANNAMME ILMAISEN

HINTA-ARVION!

PYYDÄ TARJOUS!

Peltikattoremontti edullisesti ja ammattitaidolla

Voit elää huoletta, kun tiedät että peltikattokattoremontti on ammattilaisen toteuttama. Tällaisessa tapauksessa projektin sujuvuus ja takuut hoituvat saumattomasti. Kun annatte peltikattoremontin meidän hoidettavaksemme, voitte olla varma, että lopputulos on laadukkaasti toteutettu. Hoidamme projektin alusta loppuun niin, että aiheutamme häiriötä niin vähän kuin mahdollista, sekä  siivoamme rakennustyömaan kun lähdemme. Teille jää vaan hienosta lopputuloksesta nauttiminen! Toteutamme peltikattoremontit alueella Turku-Raisio-Naantali, sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi!

Peltikate materiaalina

Peltikaton edut ovat pitkä käyttöikä, edullinen hinta ja suhteellisen helppo asennettavuus. Peltikatto on lisäksi erittäin helppohoitoinen. Peltikaton pinta vaatii tyypillisesti toimenpiteitä vasta 10-30 vuoden päästä asennuksesta.

Ilmainen peltikattoremontin kustannusarvio

Olemme toimineet alalla niin pitkään, että monesti pystymme antamaan tarjouksen jopa kohdetta paikan päällä näkemättä. Voit siis täyttää kätevästi tarjouspyyntölomakkeemme, silloin kuin se sinulle sopii. Jos emme pysty jättämään tarjousta annettujen tietojen perusteella, tarjoamme ilmaisen hinta-arvion urakasta paikan päällä!

YKSITYISHENKILÖT SAAVAT ERITELLYN LASKUN KOTITALOUSTYÖN VÄHENNYSTÄ VARTEN!

Tarjoamme peltikattoremontti ja peltikaton rakentaminen / asennus -palveluita mm. seuraavilla alueilla: Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa. Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Etelä-Suomen Työnvoima Oy

Voudinkatu 39 B

21200 RAISIO

Puh. 040-7001262

e-mail: myynti@kattokassiset.fi