SOITA!

040-700 1262

ANNAMME ILMAISEN

HINTA-ARVION!

PYYDÄ TARJOUS!

Tiilikattoremontti edullisesti ja ammattitaidolla

Voit elää huoletta, kun tiedät että tiilikattoremontti on ammattilaisen toteuttama. Silloin myös projektin sujuvuus ja takuut hoituvat saumattomasti. Kun annatte tiilikattoremonttinne meille hoidettavaksi, voitte olla varma laadukkaasta lopputuloksesta. Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa työn alusta loppuun. Myös jälkien siivoaminen kuuluu meille. Teille jää vaan hienosta lopputuloksesta nauttiminen! Tarjoamme tiilikattoremontit alueella Turku-Raisio-Naantali, sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi.Tarjoamme myös tiilikaton rakentaminen -palvelua uudiskohteisiin!

Tiilikate materiaalina

Tiili on kattomateriaalina laadukas, hiljainen ja pitkäikäinen. Lisäksi tiilestä löytyy paljone eri pinnoite ja värivaihtoehtoja. Tiilikatto on loistava valinta sekä uudis, että saneerauskohteissa!

Ilmainen tiilikattoremontin kustannusarvio

Olemme toimineet alalla niin pitkään, että monesti pystymme antamaan tarjouksen jopa kohdetta paikan päällä näkemättä. Voit siis täyttää kätevästi tarjouspyyntölomakkeemme, silloin kuin se sinulle sopii. Jos emme pysty jättämään tarjousta annettujen tietojen perusteella, tarjoamme ilmaisen hinta-arvion urakasta paikan päällä!

YKSITYISHENKILÖT SAAVAT ERITELLYN LASKUN KOTITALOUSTYÖN VÄHENNYSTÄ VARTEN!

Tarjoamme tiilikattoremontti ja tiilikaton rakentaminen -palveluita mm. seuraavilla alueilla:Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Etelä-Suomen Työnvoima Oy

Voudinkatu 39 B

21200 RAISIO

Puh. 040-7001262

e-mail: myynti@kattokassiset.fi