JULKISIVUPESUT edullisesti ja ammattitaidolla

Ammattitaidoilla toteutettu, oikeilla menetelmillä ja aineilla tehty puhdistus kirkastaa talon ilmettä ja viestii hyvin huolletusta talosta.

Julkisivu on tärkeä puhdistaa ja suojata asianmukaisesti. Julkisivupesu voi parhaassa tapauksessa korvata julkisivun huoltomaalauksen tai ainakin pidentää maalausväliä tuntuvasti. Julkisivujen lisäksi puhdistamme myös aidat, muurit, kiveykset, markiisit, puuritilät ym. Jokaiselle materiaalille löytyy oma tehokas puhdistusmenetelmä. Tarjoamme julkisivupesut alueella Turku, Raisio, Naantali, Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS ja ammattitaitoinen julkisivupesu VARSINAIS-SUOMI JA ETELÄ-SUOMI

Kattokassiset tarjoaa laadukkaat julkisivupesut alueella Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Kattokassiset tarjoaa laadukkaat julkisivupesut alueella Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.