kattopesut

Katto Kassiset tarjoaa laadukkaat kattopesut aina vankalla ammattitaidolla toteutettuna.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

TIILIKATONpesu, pinnoitus ja kunnostuS

Tiilikaton pesu on ammattilaisen työtä. Emme suosittele painepesurin käyttöä tiilikaton pesussa. Useasti vaarana ovat vesivahingot sekä tiilen pinnan irtoaminen tai vahingoittuminen. Tarjoamme tiilikaton pesu, pinnoitus ja kunnostuspalvelut alueella Turku, Raisio, Naantali, Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi.

Peltikaton pesu, pinnoitus ja kunnostuS

Peltikaton ammattimainen pesu ja huolto pidentää katon käyttöikää ja sitä kautta myös nostaa kiinteistön arvoa!Toteutamme peltikaton pesun, sille sopivalla pesuaineella, käyttäen apuna ammattikäyttöön tarkoitettua laitteistoa ja työvälineitä. Näiden avulla saamme jopa huonokuntoiseltakin näyttävän peltikaton siistiksi ja edustavaksi. Puhdistuksessa käytettävä aine neutralisoi katon pinnan, joka vähentää ylimääräisen kasvuston kiinnittymistä. Pyydä tarjous kattopesusta meiltä niin käymme katsomassa kohteen ja samalla pystymme antamaan kuntoarvion, sekä arvioimaan käytetyn ajan ja kustannukset siitä, mitä kattosi puhdistaminen tulee maksamaan. Tarjoamme peltikaton pesu, pinnoitus ja kunnostuspalvelut alueella Turku, Raisio, Naantali, Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi.

Sammaleen poisto tiilikatolta

Suositeltavaa on asianmukainen mekaaninen sammaleen poisto katolta tiilikatolta harjaamalla tai kevyesti raaputtaen.  Tämän jälkeen tiilen pinnalle levitetään suojakäsittelyaine matalapaineruiskulla tai siveltimellä. Käsittelyaine kuihduttaa sammaleen ja jäkälän kasvuston välittömästi. Lisäksi se neutralisoi ravintoaineet, jotka edistävät uutta kasvustoa. Näin ko. käsittelyn vaikutus on pitkäaikaisempi verrattuna pelkkään tiilikaton pesuun. Jäljelle jääneet levä-, jäkälä- tai sammaljäännökset häviävät ajan mittaan sään, sateen ja tuulen vaikutuksesta. Käytettävä tuote on ympäristöystävällinen ja biologisesti hajoava. Käsittelyn kesto on jopa neljä vuotta. Katon puhdistuksen yhteydessä siistimme myös halutessanne samalla räystäskourut. Tarjoamme sammaleen poiston katolta alueella Turku, Raisio, Naantali, Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS ja ammattitaitoinen kattopesu VARSINAIS-SUOMI JA ETELÄ-SUOMI

Kattokassiset tarjoaa laadukkaat kattopesut alueella Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Kattokassiset tarjoaa laadukkaat kattopesut alueella Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.