Kattoremontti Turku, Raisio, Naantali, sekä Varsinais- ja Etelä-Suomi

Tilaa laadukas ja kestävä kattoremontti Katto Kassisilta. Edulliset kattoremontit alueella Turku, Raisio, Naantali, Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

1. Pitävä kattoremonttitarjous

Teemme katon kuntoarvion pohjalta sitovan kokonaistarjouksen kattoremontin sisällöstä. Tarjoukseen sisältyy kaikki tarvikkeet, teidän haluamanne varusteet ja ammattitaitoinen kattotyö. Tarjoamme kattoremontit alueella Turku-Raisio-Naantali, sekä koko Varsinais- ja Etelä-Suomi. Pystymme myös palvelemaan laajemmalla alueella tarvittaessa.

2. VANHAN KATON PURKU

Suojaamme katon aluskatteen vedeltä ja kosteudelta, ettei mitään vahinkoa pääse syntymään katon purkutöiden aikana. Jätemateriaali kuljetetaan pois, eikä mitään sotkua jätetä asukkalle.

3. UUSI KATTO VALMISTUU

Uuden katon rakennuspohjalle tehdään tarvittavat korjaustyöt, tämän jälkeen katteeseen kiinnitetään pysty- ja vaakarimoitus. Varsinaisessa katossa käytämme valmista kattopeltiä, konesaumapeltiä tai kattotiilitä.

4. Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja pellitykset lisätään

Kattotyö ovat valmis vasta kun kaikki terveen talon kannalta tärkeät tuotteet, kuten kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja piipun pellitykset on asennettu. Värivaihtoehtoja on useita, valitun kattomateriaalin mukaan.

5. Kattoremontti on valmis

Keräämme työkalumme ja kattoremontti on valmis. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS ja ammattitaitoinen KATTOREMONTTI VARSINAIS-SUOMI JA ETELÄ-SUOMI

Kattoremontit edulliseen hintaan alueella Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Kattoremontit edulliseen hintaan alueella Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.